Citytrip Parijs – 5 leuke en verrassende winkeltjes

Pierre Herme

Behalve voor de mooie bezienswaardigheden en het lekkere eten, kun je natuurlijk ook naar Parijs gaan om te shoppen. Daarom heeft ANNA vijf winkeltjes op een rijtje gezet die je écht niet mag overslaan.

Kusmi Tea
Kusmi Tea is een bekend Parijs theemerk en één van de winkels van dit merk ligt aan de Champs-Élysées. Hier worden verschillende soorten thee verkocht in kleurrijke blikken en doosjes. Voordat je een blik of een doosje aanschaft, kan je ook verschillende smaken thee voorproeven.

Kusmi Tea

Tombées du Camion
Tombées du Camion is Frans voor ‘van de vrachtwagen gevallen’. Er zijn meerdere winkeltjes op de oude rommelmarkt, Marché aux Puces de Saint-Ouen, te vinden onder deze vlag. Je vindt er veel nog ongebruikte en nostalgische spullen, allemaal keurig gesorteerd.

Tombees du Camion

Nature & Découvertes
Nature & Découvertes is een winkelketen met winkels door heel Frankrijk, maar ook met winkels in België, Duitsland en Zwitserland. Je vindt er van alles, van cosmeticaproducten tot hangmatten en van planten tot boeken. Wel alleen maar inspirerende en innovatieve producten die de natuur waarderen en mensen uitdagen om verantwoordelijk te handelen.

Nature et descouvertes

Pierre Hermé
Pierre Hermé is een van de bekendste Franse patissiers, vooral bekend om zijn macarons. Deze zijn dan ook echt héérlijk en verkrijgbaar in veel speciale smaken. Daarbij is er ook allergie-informatie beschikbaar, wist je bijvoorbeeld dat macarons glutenvrij zijn?

Pierre Herme

Conran Shop
De Conran Shop is een winkel vol design en hebbedingetjes, waarvan het concept is overgekomen vanuit Londen. Superleuk om even rond te snuffelen in deze winkel vol met spullen van designklassiekers tot aan werk van jonge ontwerpers.

Conran Shop

Lees ook: Citytrip Parijs – 5 leuke plekjes om te eten

Geef een reactie