3 leuke websites (én Instagramaccounts) die je móet checken

Websites

ANNA probeert een zo gevarieerd mogelijk beeld te schetsen van duurzame en eerlijke alternatieven op het gebied van beauty, fashion en nog veel meer onderwerpen! Er zijn daarentegen ook een aantal websites (met bijbehorende Instagramaccounts) die zich focussen op één onderwerp. ANNA heeft drie van deze websites op een rijtje gezet, leuk om daar eens een kijkje te nemen!

Ethical Elephant
Ethical Elephant is een website gecreëerd door Vicky Ly. Haar doel was om dieren een stem te geven, daarom heeft ze een cruelty-free en vegan lifestyle guide gemaakt. Op de website van Ethical Elephant kan je daarom allerlei interessante reviews vinden over cruelty-free en vegan beautyproducten. Daarnaast is er achtergrondinformatie te vinden over dierproeven, zoals de wetten die in China gelden. Ook staat er op de website een vegan fashion guide én kan je er elke maand nieuwe kortingscodes vinden van allerlei leuke beauty- en fashionmerken!

Ethical Elephant

Fair Friday
Fair Friday is een website opgezet door de twee Nederlandse meiden Anne en Elrike. Hun website is een reactie tegen de misstanden in de mode-industrie, zoals de lage lonen en slechte werkomstandigheden van de fabrieksmedewerkers, en de vervuilding die wordt veroorzaakt door deze industrie. Anne en Elrike vinden het belangrijk dat iedereen gelijk is en wordt gewaardeerd voor zijn of haar werk. Op hun website plaatsen ze dan ook (voornamelijk) Engelstalige artikelen over eerlijke, leuke en hippe vintage fashionitems!

Fair Friday

Liv B
Liv B is een website van de Canadese YouTuber Olivia. Op de website staan allerlei plantaardige (dus vegan) en soms ook glutenvrije recepten, onder andere ontbijtjes en tussendoortjes. Vooral haar chocolate chip cookies zijn hemels. Op Olivia’s YoutTube kanaal zijn ook video’s van deze recepten te vinden. Op haar website staan verder nog lifestyletips én een gratis E-book!

Liv B.

Lees ook: Must see: Genaaid

Geef een reactie