Winter musthaves (voor hem)

Winter musthaves (voor hem)

Ook onze mannen mogen natuurlijk geen kou lijden deze winter, daarom zette ANNA ook voor mannen een paar duurzame winter musthaves op een rijtje. Misschien doe je ook wel inspiratie op voor een cadeau voor je vriend, vader of broertje met Kerst!

Hockney Sokken van Qnoop
Het merk Qnoop wil niet meedoen aan de fast-fashion trend en maakt hun sokken van organisch katoen dat is gecertificeerd door GOTS. Daarnaast worden de sokken gestoomd en geperst zodat krimp voorkomen wordt en ze lang meegaan. De herkenbare knoop die op elke sok te vinden is, is handgemaakt én biologisch afbreekbaar! Deze Hockney Sokken van Qnoop zijn vernoemd naar de beroemde kunstenaar uit Groot-Brittannië en kosten €12,95 per paar. De sokken zijn in twee maten te verkrijgen (39/42 en 43/46) en in drie kleuren (zwart, blauw en oranje), maar ze hebben natuurlijk nog een veel groter assortiment.

Qnoop

The willem – crew neck van Unrobe
Het merk Unrobe is al eens langsgekomen bij ANNA, maar ze hebben ook T-shirts en sweaters voor mannen! Ook Unrobe doet niet mee aan de fast-fashion trend, daarom kan je nu hun nieuwe collectie – geïnspireerd door de Amsterdamse vuilnismannen en -vrouwen – pre-orderen. Door te werken met pre-orders worden er precies genoeg kledingstukken gemaakt en wordt verspilling van stoffen voorkomen. Deze marineblauwe sweater kost €60,- en is gemaakt van 100% biologisch katoen.

Unrobe

Muts Gerecyclede PET-Flessen van Dedicated via Mae Sue
Deze muts van het fairtrade merk Dedicated is verkrijgbaar via de website van Mae Sue. De must is GOTS-gecertificeerd en is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een origineel item met een leuk verhaal! Hij is verkrijgbaar in de kleur marineblauw voor €25,-. De maat is one size fits all, dus als je deze cadeau wilt doen hoef je over de maat in ieder geval niet te twijfelen.

Mae Sue

Sjaal Marie van Granny’s Finest
Granny’s Finest is een sociale onderneming die onder andere handwerkclubs organiseert voor ouderen om zo eenzaamheid te voorkomen. Je kan er terecht voor sjaals, maar ook voor mutsen, hoofdbanden en handwarmers. De sjaal Marie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is gemaakt van 100% zuivere scheerwol. De lengte van de sjaal is ongeveer 120 cm en de breedte ongeveer 22 cm. Deze sjaal kost €69,95 en is verkrijgbaar in de kleuren zand, lichtgrijs en bordeauxrood.

Granny's Finest

Lees ook: Winter musthaves (voor haar)

Geef een reactie