Hotdogs met avocado, augurk en maïs

Hotdogs

Soms heb je gewoon zin in hotdogs. Dan kan je ze het beste zelf maken, want dan kan je nog wat extra groenten aan je broodje toevoegen. En je hebt het ook nog eens super snel en makkelijk gemaakt! Deze hotdogs met avocado, augurk en maïs zijn lactose- en tarwevrij. Ook kun je ze makkelijk vegetarisch maken door de hotdogs te vervangen door vegetarische (knak)worstjes.

Ingrediënten
Voor twee personen
-4 hotdogs
-4 spelt afbakbroodjes
-1 paprika
-2 tomaten
-1 avocado 
-150 gram augurken
-1 handje maïs
-1 handje gebakken uitjes
-Sauzen naar keuze

Bereiding
Bereid de hotdogs en de spelt afbakbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Snijd ondertussen de paprika, tomaten en avocado in kleine blokjes. Snijd de augurken in plakjes. Wanneer de hotdogs en broodjes klaar zijn, kun je de broodjes gaan versieren met de toppings en sauzen naar keuze, bijvoorbeeld mayonaise, ketchup en/of mosterd. Geniet ervan!

Lees ook: Sushibowl met tofu

Geef een reactie