Bright Swimwear

Bright Swimwear

Tijd om een leuk merk in het zonnetje te zetten: Bright Swimwear! Bright is een Zweeds badmodemerk dat handgemaakte badpakken en bikini’s verkoopt. Dit merk is anders dan andere merken omdat het niet let op de seizoenen of bepaalde trends, maar gewoon tijdloze items maakt met een vleugje vintage en minimalisme. Daarnaast zijn de badpakken en bikini’s gemaakt van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat jij je er goed in voelt.

Dat jij je goed voelt komt ook terug in andere onderwerpen die Bright belangrijk vindt, namelijk ‘body positivity & diversity’. Elk lichaamstype en elke huiskleur wordt gewaardeerd!

Wanneer je een badpak of bikini bestelt bij Bright, weet je waar je aan toe bent. De prijs die er staat is ook de prijs die je betaalt! Extra kosten, zoals verzendkosten, zijn al bij de prijs inberekend. Een ander pluspunt is dat 10% van de opbrengst wordt gedoneerd aan de non-profit organisatie Plastic Ocean. Op die manier steunt Bright het schoonmaken van oceanen, zeeën en stranden. Zo wordt het leven in de zee behouden over de gehele wereld. 

Ben je nu enthousiast geworden en van plan een badpak of bikini te bestellen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Wanneer je de code ANNAONLINENL15 gebruikt, krijg je 15% korting op je aankoop. Shop ze!

Foto: Bright Swimwear

Lees ook: Hoe diervriendelijk is jouw kleding?

Geef een reactie