Noedels met Pulled Oats, broccoli en paprika

Pulled Oats

Dit keer heb ik een gerecht gemaakt met Pulled Oats Naturel van Gold&Green. Pulled Oats zijn gemaakt van haver, tuinbonen, erwten, olie en een klein beetje zout, naar origineel Fins recept, en daarmee 100 procent plantaardig en sojavrij! De Pulled Oats Naturel zijn heel neutraal van smaak, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Daarmee is dit een lekker en eiwitrijk gerecht geworden.

Ingrediënten
Voor twee personen
-1 broccoli
-1 paprika
-1 teentje knoflook
-2 cm verse gember
-2 el olie naar keuze
-175 gram Pulled Oats Naturel
-1 el sesamolie
-1,5 el sojasaus
-Snufje Chinese 5 spices
-Rijstnoedels

Bereiding
Snijd ter voorbereiding de broccoli in kleine roosjes en de paprika in dunne reepjes. Hak ook de knoflook fijn en rasp de gember. Verwarm vervolgens twee eetlepels olie (naar keuze) in een pan en voeg de Pulled Oats toe. Bak deze vijf tot zes minuten op middelhoog vuur. Schep de Pulled Oats op een bord en zet dit even aan de kant. Kook de broccoli vervolgens in ongeveer vier minuten beetgaar. Verwarm ondertussen in dezelfde pan als waar de Pulled Oats in gebakken zijn de sesamolie. Bak hierin de paprikareepjes, de knoflook en de gember. Voeg ook de sojasaus en het snufje 5 spices toe. Giet de broccoli af en bak deze samen met de Pulled Oats nog even mee met de rest. Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klaar! Serveer de noedels en de groenten eventueel met nog wat extra sojasaus. Smakelijk!

Wil je ook een keertje de Pulled Oats Naturel of Tomaat proberen? Deze zijn te verkrijgen in sommige (niet alle) winkels van Albert Heijn en Plus. Bewaar het bonnetje van je aankoop goed, want je mag Pulled Oats één keer gratis proberen! Klik hier om een foto van je bonnetje toe te voegen en je geld terug te vragen.

Lees ook: Naanpizza met aubergine en buffelmozzarella

Dit artikel bevat een betaalde promotie.

Geef een reactie