Lactose- en tarwevrije Chocolate Chip Cookies

Chocolate Chip Cookies

Deze chocolate chip cookies mag je gewoon eten als je geen lactose en/of tarwe mag. Ook als je geen dieet hebt waar je je aan moet houden, mag je deze cookies natuurlijk eten want ze zijn echt hemels!

Ingrediënten
Voor ongeveer 20 koekjes
-120 g kokosolie
-200 g (kokosbloesem)suiker
-60 ml amandelmelk (of rijstmelk)
-1 tl vanille-extract
-300 g speltmeel
-1 tl baking soda
-1 tl bakpoeder
-100 g chocolade chips

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng ondertussen de kokosolie en suiker in een kom door elkaar. Voeg de melk en vanille toe en meg dit met elkaar. Voeg in een aparte kom het speltmeel, bakpoeder en baking soda toe en roer goed. Voeg het natte mengsel langzaam toe en meng totdat het een deeg vormt. Voeg nu de chocolade chips toe. Maak van het deeg balletjes van ongeveer 1 eetlepel en druk ze een beetje plat op een bakplaat met bakpapier. Bak de koekjes voor 10 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Geniet ervan!

Lees ook: Gluten- en lactosevrije Sushi Bowl

Geef een reactie