Sustainable Gift Guide

Sustainable Gift Guide

Met zoveel feestdagen in één maand is het wel eens lastig om te bedenken wat je je zusje of beste vriendin cadeau kan doen. Ook heb je soms geen inspiratie meer voor je eigen verlanglijstje. Daarom heeft ANNA een Sustainable Gift Guide met vijf items samengesteld!

Avril Gezichtsolie met Arganolie
De biologische en natuurlijke gezichtsolie van Avril bevat arganolie, biologische zonnebloemolie en olijfolie. De olie is 100% natuurlijk, vegan, vrij van parabenen en schadelijke stoffen, én dierproefvrij. Een flesje van 50 ml kost €8,50 (exclusief verzendkosten) bij Bewust Puur.

Avril Gezichtsolie

24colours Haarband Bordeaux
Het Duitse merk 24colours streeft naar mode die lang meegaat. Bovendien werkt het merk enkel samen met leveranciers die hoge eisen stellen op sociaal en ecologisch gebied. Deze haarband in de kleur bordeaux is verkrijgbaar in één maat, dus dat kan eigenlijk niet misgaan als je deze voor een ander aanschaft. Bij Tien Tilburg kost deze haarband €9,95.

24colours Haarband

Sissy-Boy Glittersokken
Ook het Nederlandse modemerk Sissy-Boy vindt verantwoord ondernemen erg belangrijk. Zo heeft het bedrijf zichzelf drie doelen gesteld. Sissy-Boy streeft namelijk naar het gebruik van duurzame materialen, het zorgen voor verbeterde arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijke productie. De glittersokken kunnen voor €5,99 per paar besteld worden via de webshop en zijn verkrijgbaar in één maat. Dus ook bij de sokken kan je eigenlijk nooit misgrijpen.

Sissy-Boy Glittersokken

Scrap Scrunchie Coco
Scrap Scrunchie is het Instagramaccount van de zusjes Holtland die scrunchies maken van textielafval. Voor €6,- per stuk (inclusief verzending binnen Europa) kan je al een scrunchie bij ze bestellen via een direct message. De zwarte scrunchie Coco is perfect voor de feestdagen!

Scrap Scrunchie Coco

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave Palette
Het Fortune Favours the Brave Palette van Makeup Revolution is een erg veelzijdige oogschaduwpalette. Het palette bestaat uit 30 shimmer, matte, glimmer en glans tinten. Bovendien is het oogschaduwpalette dierproefvrij! Het is te bestellen via Boozyshop voor €9,95 (exclusief verzendkosten).

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave Palette

Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen met deze Gift Guide. Veel plezier met het doen van je duurzame Kerstinkopen!

Lees ook: Winter musthaves (voor haar)

Geef een reactie