Duurzame bikini’s scoren doe je hier!

Halla Halla

Komende zomer willen we er op vakantie natuurlijk wel een beetje fashionable bijlopen in bikini of badpak. Het allermooiste is natuurlijk wanneer je én mooie én duurzame badmode kunt scoren. Daarom vind je hieronder drie merken waarbij dat kan (inclusief een kortingscode onderaan)!

Rumeur label

Rumeur Label
Rumeur is Frans voor ‘gerucht’ en staat voor iets intrigerends dat wel of niet werkelijkheid wordt. De bikini’s en badpakken van dit merk worden gemaakt van Italiaans garen dat gemaakt is van plastic flessen en visnetten uit de oceaan. De producten worden op een ethische wijze geproduceerd in Bali. En ondanks alle buitenlandse invloeden is het merk van oorsprong Fins.

Halla Halla

Halla Halla
De vrolijk gekleurde bikini’s en badpakken van Halla Halla zijn super comfortabel én omkeerbaar waardoor je eigenlijk twee items voor de prijs van één hebt! De collectie wordt gemaakt van, onder andere, oude visnetten. Nylon afval wordt namelijk hersteld en gebruikt voor de producten van Halla Halla. Ook de productie zelf is duurzaam en de werkomstandigheden voor de arbeiders worden goed in de gaten gehouden!

Bright Swimwear

Bright Swimwear
Bright is een Zweeds badmodemerk dat handgemaakte badpakken en bikini’s verkoopt. Dit merk let niet op de seizoenen of bepaalde trends, maar maakt gewoon tijdloze items met een vleugje vintage en minimalisme. Daarnaast wordt bij Bright elk lichaamstype en elke huiskleur gewaardeerd. Ook wordt 10% van hun opbrengst gedoneerd aan de non-profit organisatie Plastic Ocean. Meer lezen over Bright? Klik hier!

En zoals beloofd een kortingscode! Wanneer je bij Bright gaat shoppen voor een bikini of een badpak en de code ANNAONLINENL15 gebruikt, krijg je 15% korting op je aankoop. Happy shoppings!

Lees ook: Review: Mila Shoulder Bag van MARA MMA


Geef een reactie