Sustainable Gift Guide

Sustainable Gift Guide 2019

Ook dit jaar heeft ANNA weer een Sustainable Gift Guide samengesteld met inspiratie op het gebied van beauty, fashion en home voor de feestdagen! Om cadeau te geven of cadeau te krijgen.

Brandt Kaarsen
Geef een handgemaakte sojakaars van Brandt cadeau. Deze (geur)kaarsen worden plantaardig en zo herbruikbaar mogelijk gemaakt met een stijl geïnspireerd op de vintage apotheek gecombineerd met een vleugje van de moderne tijd.

Denise Roobol
Of geef een tas of portemonnee van Denise Roobol cadeau. Deze tassen en portemonnees zijn gemaakt van vegan materialen (PETA gecertificeerd). Tegelijkertijd zijn ze modieus en trendy, met hippe designs en leuke printjes.

View this post on Instagram

Metallic ✨Day & Night bag!

A post shared by DENISE ROOBOL | vegan bags (@deniseroobol) on

Taj Amsterdam
De sieraden van Taj Amsterdam worden gemaakt van gerecycled zilver en goud. Een soort van hergebruikt cadeau dus! De makers houden bij het maken van de sieraden van details en symboliek. Het merk heeft sieraden van rond de 20 euro, maar ook van boven de 100 euro.

Charlotte Tilbury
De make-up producten van Charlotte Tilbury zijn dierproefvrij en een aantal producten is zelfs vegan. Daarnaast hebben de make-up producten een luxe uitstraling en zijn dus erg leuk om cadeau te geven met de feestdagen.

Lush
Haal bij Lush een dierproefvrij en verpakkingsvrij Kerstcadeau! Zoals een leuke, felgekleurde bruisbal, zodat de ontvanger van het cadeau na Kerst lekker kan ontspannen in bad.

Wellmark
Ook bij Wellmark kun je duurzame accessoires voor in huis kopen, zoals badproducten, droogbloemen en manden. De stijlvolle producten gaan lang mee en zijn herbruikbaar.

Meer inspiratie nodig? Klik dan hier voor ANNA’s favoriete beautymerken, hier voor de favoriete modemerken en hier voor de favoriete interkeurmerken.

Foto: Unsplash

Lees ook: Sustainable Gift Guide 2018

Geef een reactie