Fashion

Fashion is voor (bijna) iedereen erg belangrijk, we zeggen niet voor niets ‘de kleren maken de man’. Hoe je gekleed bent, zegt iets over wie je bent en wat je uit wil stralen.

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders gemiddeld 46 kledingstukken per jaar aanschaffen. Dat is een flink aantal. Zeker als je je bedenkt dat daar erg veel grondstoffen voor nodig zijn en dat er ergens op deze wereld mensen al die kledingstukken moeten produceren. Daarom is het belangrijk dat we goed nadenken over welke kledingstukken we kopen. Om ervoor te zorgen dat de impact op mens en milieu zo minimaal mogelijk is, kunnen we het beste kiezen voor kledingstukken van eerlijke en duurzame kledingmerken. Daarom vind je hier een lijst met ANNA’s favoriete eerlijke en duurzame modemerken, en hier meer informatie over het Nederlandse Convenant Duurzame Kleding.

Zo nu en dan wordt er ook een merk speciaal in het zonnetje gezet, worden er tips gedeeld voor een duurzame kledingkast, of worden de fashion trends van het seizoen gedeeld. Dat alles vind je hier.