Interieurmerken

Hier vind je ANNA’s favoriete eerlijke én duurzame merken op het gebied van interieur en inrichting!

Return to Sender

Return to Sender
Return to Sender is in 2006 opgericht door Katja Schuurman. Haar missie is om met het bedrijf eerlijke duurzame handel en ondernemerschap in de armste gebieden ter wereld te stimuleren. Tot nu toe heeft Return to Senderal al bijgedragen aan het creëren van ruim 7000 banen wereldwijd. 

Urban Nature Culture

Urban Nature Culture
Urban Nature Culture is een bedrijf uit Amsterdam dat telkens op zoek is naar nieuwe manieren om hun producten op een duurzame manier te produceren. Dat houdt in dat de makers van de producten eerlijke lonen ontvangen, en dat de producten worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen of van materialen de hergebruikt worden (zoals gerecycled glas).

ECO Collection

ECO Collection
ECO Collection is een importeur van duurzame lifestyleproducten. Alles wat ECO Collection verkoopt is gecertificeerd door de WFTO. Daarnaast heeft ECO Collection certificaten bemachtigd van Max Havelaar en GOTS. De producten van dit merk zijn te koop bij alle Wereldwinkels en WAAR winkels.

Granny's Finest

Granny’s Finest
Granny’s Finest is een onderneming met een maatschappelijke missie. Door het organiseren van handwerkclubs voor ouderen leveren ze een bijdrage aan het voorkomen van eenzaamheid. Bovendien worden de dekens en kussens in Nederland met de hand gebreid van duurzame materialen. 

FairForward

FairForward
FairForward staat voor handel die ontwikkelt. Samen met handelspartners in Azië en Latijns-Amerika levert de organisatie een bijdrage aan de bestrijding van armoede. Ze bouwen aan rendabele en duurzame handelsrelaties, met respect voor ieders zelfstandigheid en eigenwaarde. De producten zijn ander andere verkrijgbaar in de WAAR winkels.

Wellmark

Wellmark
Wellmark verkoopt trendy accessoires die zijn gemaakt van duurzame materialen. De accessoires worden vervaardigd in samenwerking met een sociale werkplaats. Je kunt de accessoires van Wellmark ook personaliseren en hergebruiken voor een ander doel en/of navullen.

Sukha

Sukha
Sukha is een winkel in Amsterdam. Je kunt er van alles vinden, van meubels en accessoires tot kunst. Duurzame productie staat er hoog in het vaandel, ze besteden veel zorg aan het selecteren van unieke items die met de hand gemaakt zijn van natuurlijke materialen.