Over ANNA

ANNA biedt alles wat een vrouw nodig heeft: fashion, food en lifestyle… en dat alles met een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde touch.

Om verantwoord te leven, is het helemaal niet nodig om alles meteen compleet om te gooien. Alle kleine beetjes helpen! ANNA’s doel is dan ook om ervoor te zorgen dat de vrouwen van de toekomst gewoon een tikkeltje meer bewust worden van maatschappelijke issues en duurzame alternatieven. Ga je mee op zoek naar de mogelijkheden om de wereld een klein beetje beter en begrijpelijker te maken?

ANNA

Hi! Mijn naam is Anna (ook wel Anne). Ik ben 23 jaar en volg de masteropleiding Communication, Health & Life Sciences aan Wagening University. Mede door mijn opleiding ben ik super erg geïnteresseerd in duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ik vind het leuk om daar meer over te weten te komen en om mijn bevindingen met jullie te delen op deze website en de gerelateerde social mediakanalen. Mocht je vragen, tips of suggesties hebben, neem dan contact met mij op!

X ANNA

Blijf op de hoogte van mijn laatste artikelen via Facebook of Instagram, en doe inspiratie op voor de inrichting van je huis, de styling van je outfit of de bereiding van je avondeten via Pinterest.